Qui som

L’empresa es va crear l’any 1988 amb el nom de JOAN BRAMON FONT, fundador i actual gerent. L’any 1994 es va canviar el nom de l’empresa i es va passar a anomenar Electrònica Joan, SL. Des de llavors, l’empresa no ha fet més que créixer gràcies a la bona feina feta.

Electrònica Joan SL, està ubicada a Sant Joan les Fonts, comarca de la Garrotxa i província de Girona. En aquesta localitat hi ha una botiga, on es poden trobar tots tipus d’electrodomèstics, i un taller on es reparen els aparells.  Actualment, a part de Sant Joan, l’empresa també disposa de botiga a Olot.

Els treballadors són altament qualificats i amb una llarga trajectòria professional. A més, assisteixen a xerrades i a cursos i cursets com, per exemple, el curs de prevenció de riscos laborals. L’empresa disposa d’un Pla de Seguretat.

Electrònica Joan es dedica a la reparació i manteniment d’aparells electrònics i elèctrics, reparació d’aparells de gamma blanca i reparació d’antenes parabòliques i terrestres tant individuals com col·lectives. L’empresa té el certificat del Registre d’Instal·ladors de Telecomunicacions de Catalunya i el de “La Secretaria de Estado de Telecomunicaciones”, complint així amb les normes de la ICT. Electrònica Joan SL, disposa dels carnets A, B, C, D, E i F d’instal·ladors, això suposa que l’empresa pot fer instal·lacions a infraestructures en edificis, sistemes de telecomunicació, sistemes audiovisuals, centres emissors, instal·lacions en vehicles i infraestructures i xarxes de nova generació en edificis. Només un 10% dels instal·ladors de tota Catalunya té tots els carnets disponibles, Electrònica Joan és un d’ells.

A part de la reparació d’electrodomèstics, l’empresa també ofereix altres serveis com: la reparació i manteniment de emissores tant de ràdio com de televisió, instal·lacions de xarxes de telecomunicacions via WIMAX, instal·lacions i manteniment de CCTV. Disposem, també, de serveis per diverses empreses de telecomunicacions les 24h del dia, 365 dies l’any.

L’empresa també disposa de xarxes socials com Facebook i Twitter.